ЛИСТ 13.02.2010 N 2924/7/31-1017 Щодо серiї "Бiблiотека платника податкiв"

 

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

ЛИСТ
13.02.2010 N 2924/7/31-1017

Головам ДПА в АР Крим,
областях, мм. Києвi
та Севастополi

Щодо серiї "Бiблiотека платника податкiв"

Державна податкова адмiнiстрацiя України повiдомляє, що у сiчнi 2010 року вийшов черговий збiрник нормативних актiв з питань оподаткування серiї "Бiблiотека платника податкiв", книга 1(7) пiд назвою "Реєстрацiя та облiк платникiв податкiв в органах державної податкової служби України" пiд загальною редакцiєю Голови ДПА України С.В.Буряка.

У збiрнику вперше комплексно висвiтлюються основнi питання процедури реєстрацiї та облiку платникiв податкiв як передумови для здiйснення податкового контролю. Зокрема, детально викладенi питання реєстрацiї платникiв податкiв у державних реєстрах, облiку платникiв податкiв в органах державної податкової служби, облiку рахункiв платникiв податкiв, вiдкритих у фiнансових установах, реєстрацiї платникiв податку на додану вартiсть тощо. У виданнi вперше викладенi всi нормативно-правовi акти, що на теперiшнiй час регулюють процедури реєстрацiї та облiку платникiв податкiв.

Збiрник може бути використаний на практицi як посiбник в дiяльностi працiвникiв органiв державної податкової служби, юристiв, бухгалтерiв та платникiв податкiв.

Водночас повiдомляємо, що наступний збiрник серiї пiд назвою "Оподаткування доходiв фiзичних осiб. Порядок подання декларацiї про майновий стан i доходи громадян" буде надруковано у лютому 2010 року.

Детальну iнформацiю щодо серiї збiрникiв "Бiблiотека платника податкiв" платники податкiв та працiвники органiв ДПС можуть отримати через офiцiйний веб-сайт ДПА України.

Заступник Голови С.I.Лекарь

  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8