Новости

ПРАВЛІННЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ З ТИМЧАСОВОЇ ВТРАТИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ

ПОСТАНОВА

від 18 травня 2006 року N 51

Про внесення змін до Порядку надходження до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності коштів, одержаних від сум фіксованого сільськогосподарського податку та єдиного податку, їх обліку та використання, затвердженого постановою правління Фонду від 04.09.2003 р. N 57

Розглянувши пропозиції Міністерства праці та соціальної політики щодо врегулювання питання матеріального забезпечення фізичних осіб-суб'єктів підприємницької діяльності, що обрали спрощену систему оподаткування (єдиний податок), які в період тимчасової непрацездатності, вагітності та пологів та догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку припинили сплачувати єдиний податок, правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановляє:

1. У тексті постанови правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 04.09.2003 р. N 57 "Про затвердження Порядку надходження до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності коштів, одержаних від сум фіксованого сільськогосподарського податку та єдиного податку, їх обліку та використання" (далі - Порядок) слова "фіксований сільськогосподарський податок" в усіх відмінках виключити.

2. Внести зміни до Порядку:

2.1. У тексті Порядку слова "фіксований сільськогосподарський податок" в усіх відмінках виключити.

2.2. Перший абзац пункту 4.2 доповнити таким реченням: "Виплата допомоги та надання соціальних послуг проводиться незалежно від припинення ними сплати єдиного податку в період тимчасової непрацездатності, вагітності та пологів, догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку".

 

Голова правління 

Л. С. Сачков 


Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • №2353 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8