Новости

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 3 липня 2006 року N 295

Про затвердження державного статистичного спостереження N 2-Б (квартальна, річна) "Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів"

Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику" та з метою подальшого удосконалення державного статистичного спостереження щодо випуску, розміщення та обігу цінних паперів наказую:

1. Затвердити та ввести у дію зі звіту за 2006 рік форму державного статистичного спостереження N 2-Б (квартальна, річна) "Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів" (додається).

Коментар ІАЦ "ЛІГА"

У зв'язку з можливим коригуванням Держкомстатом України форм державних статистичних спостережень на етапі підготовки бланків до виготовлення друкарським способом, форми, що додаються, будуть розміщені в системі після отримання ІАЦ "ЛІГА" тиражованих примірників бланків.


2. Поширити форму державного статистичного спостереження, затверджену пунктом 1 цього наказу, на всі акціонерні товариства.

3. Департаменту міжгалузевої статистики підприємств (Жук І. М.):

3.1. Визначити потрібний тираж, підготувати і передати адміністративно-господарському департаменту (Царський В. І.) оригінал бланка форми державного статистичного спостереження, затвердженої пунктом 1 цього наказу, для виготовлення;

3.2. Здійснювати методологічне керівництво збором та обробкою даних державного статистичного спостереження за формою, затвердженою пунктом 1 цього наказу.

4. Департаменту фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності (Кучіна І. Ю.) забезпечити фінансування послуг щодо виготовлення та доставки бланків форми, затвердженої пунктом 1 цього наказу.

5. Адміністративно-господарському департаменту (Царський В. І.) забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та доставкою бланків форми державного статистичного спостереження, затвердженої пунктом 1 цього наказу, на адресу головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики у місті Севастополі.

6. Головному міжрегіональному управлінню статистики у місті Києві (Сидоренко М. М.), начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управлінню статистики у місті Севастополі забезпечити в установленому порядку збір, розробку і подання звітів за затвердженою пунктом 1 цього наказу формою державного статистичного спостереження.

7. Контроль за виконання цього наказу покласти на першого заступника Голови Головка В. А.

 

Голова

О. Г. Осауляк


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 20 липня 2006 року N 347

Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі структурної статистики

Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику", частини восьмої статті 19 та статті 55 Господарського кодексу України та з метою удосконалення статистичних спостережень зі структурної статистики і розрахунку макроекономічних показників наказую:

1. Затвердити форми державних статистичних спостережень, що додаються, та запровадити їх, починаючи зі звіту:

1.1. За 2006 рік:

1.1.1. N 1-підприємництво (річна) "Звіт про основні показники діяльності підприємства".

1.1.2. N 1-підприємництво (коротка) - річна "Звіт про основні показники діяльності підприємства".

1.2. За I квартал 2007 року:

1.2.1. N 1-підприємництво (квартальна) "Звіт про основні показники діяльності підприємства".

1.3. За I півріччя 2007 року:

1.3.1. N 1-підприємництво (малі) - піврічна "Звіт про основні показники діяльності малого підприємства".

Коментар ІАЦ "ЛІГА"

У зв'язку з можливим коригуванням Держкомстатом України форм державних статистичних спостережень на етапі підготовки бланків до виготовлення друкарським способом, форми, що додаються, будуть розміщені в системі після отримання ІАЦ "ЛІГА" тиражованих примірників бланків. 


2. Поширити форми державних статистичних спостережень зі структурної статистики на суб'єкти господарювання - господарські організації у такому порядку:

2.1. Форми, затверджені підпунктами 1.1 та 1.2 пункту 1 цього наказу на підприємства усіх видів економічної діяльності (крім банків).

2.2. Форму, затверджену підпунктом 1.3 пункту 1 цього наказу на малі підприємства усіх видів економічної діяльності (крім сільськогосподарських підприємств та банків) на вибірковій основі.

3. Департаменту міжгалузевої статистики підприємств (Жук І. М.):

3.1. Здійснювати методологічне керівництво збором та розробленням державних статистичних спостережень за формами, затвердженими пунктом 1 цього наказу.

3.2. Визначити необхідний тираж, підготувати і передати адміністративно-господарському департаменту (Царський В. І.) оригінали бланків форм державних статистичних спостережень, затверджених пунктом 1 цього наказу, для виготовлення.

4. Департаменту фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності (Кучіна І. Ю.) забезпечити фінансування послуг щодо виготовлення та доставки бланків форм державних статистичних спостережень, затверджених пунктом 1 цього наказу.

5. Адміністративно-господарському департаменту (Царський В. І.) забезпечити контроль за своєчасним виготовленням і доставкою бланків форм державних статистичних спостережень, затверджених пунктом 1 цього наказу, на адресу головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві та Управління статистики в м. Севастополі.

6. Головному міжрегіональному управлінню статистики у м. Києві (Сидоренко М. М.) забезпечити розробку державних статистичних спостережень за формами, затвердженими у підпунктах 1.1 та 1.2 пункту 1 цього наказу.

7. Начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві та Управління статистики в м. Севастополі забезпечити в установленому порядку збір, розробку і подання Головному міжрегіональному управлінню статистики у м. Києві даних за формами державних статистичних спостережень, затвердженими у пункті 1 цього наказу, у встановлений термін.

8. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Держкомстату України від 04.11.2005 N 352 "Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі структурної статистики":

8.1. Підпункти 1.1 та 1.3 пункту 1 наказу - з 1 січня 2007 року.

8.2. Підпункт 1.2 пункту 1 наказу - з 21 лютого 2007 року.

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Головка В. А.

 

Голова 

О. Г. Осауленко 


 

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • №2538 - Новости - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8