Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці”

Приказом Государственного комитета статистики Украины от 07.04.2008 г. № 97 внесены изменения в форму государственных статистических наблюдений № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці”, утвержденную приказом Госкомстата от 17.07.2007 г. № 223.

С отчета за апрель 2008 года изменена периодичность заполнения раздела II “Заборгованість перед працівниками по заробітній платі та допомогах із соціального страхування” указанной формы с месячной на квартальную. Поэтому в разделе II “Заборгованість перед працівниками по заробітній платі та допомогах із соціального страхування” слова “(назва місяця, наступного після звітного періоду)” заменены на “(заповнюється станом на 1 січня, 1 квітня, 1 липня, 1 жовтня)”.

Про внесення змін до форми державних статистичних спостережень N 1-ПВ (термінова, місячна) "Звіт з праці"

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 7 квітня 2008 року N 97

Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України «Про державну статистику», з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень з праці наказую:

1. Унести наступні зміни до форми державного статистичного спостереження N 1-ПВ (термінова, місячна) «Звіт з праці», затвердженої наказом Держкомстату від 17.07.2007 N 223, та ввести їх у дію, починаючи зі звіту за квітень 2008 року:

1.1. Змінити періодичність заповнення розділу II «Заборгованість перед працівниками по заробітній платі та допомогах із соціального страхування» з місячної на квартальну.

1.2. У розділі II «Заборгованість перед працівниками по заробітній платі та допомогах із соціального страхування» слова «(назва місяця, наступного після звітного періоду)» замінити на «(заповнюється станом на 1 січня, 1 квітня, 1 липня, 1 жовтня)».

2. Начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики у місті Севастополі довести цей наказ до відома респондентів.

3. Департаменту статистики праці (Григорович Н. В.) здійснювати організаційне та методологічне керівництво збором та розробкою даних за формою державного статистичного спостереження N 1-ПВ (термінова, місячна) «Звіт з праці» зі змінами, затвердженими цим наказом.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Власенко Н. С.

Голова О. Г. Осауленко

Источник: «Главбух. Труд и зарплата» № 5 (17) май 2008 стр. 5

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • Изменения в статистической форме № 1-ПВ (термінова, місячна) “Звіт з праці” - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8