Письмо ГНАУ № 13989/7/31-0017

 

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14. 07. 2010                                                                         № 508

 

Про внесення змін до

наказів ДПА України

від 05.02.09 № 44 та

від 04.03.09 № 100

 

 

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 10 „Про затвердження Порядку залучення громадян до формування та реалізації державної політики”,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Внести зміни до Порядку складання форм звітності про діяльність підрозділів масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян органів державної податкової служби, затвердженого наказом ДПА України від 05.02.09 № 44, а саме:

1.1. абзаци другий та третій додатка 6 викласти у новій редакції: „Форми звітності заповнюються щомісячно у перший робочий день місяця, наступного за звітним, зa допомогою програмного забезпечення для автоматизованого формування показників за критеріями оцінки діяльності ОДПС за процесом „Обслуговування платників податків”. Зазначену інформацію зберегти у програмі Microsoft Excel, шрифт – Times New Roman, границі та колір заповнення граф залишаються незмінними. Кожна із форм звітності розміщується на окремому аркуші.

Форми звітності у розрізі районів та області, аналітична довідка надсилаються за підписом керівника податкового органу на паперових носіях Департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян щомісячно не пізніше другого робочого дня місяця, наступного за звітним”;

1.2. в абзацах п’ятому, шостому та дев’ятому розділу „Звіт про роботу із засобами масової інформації та громадськістю” слова та цифри „пп.15-28 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 жовтня 2004 року № 1378” замінити на „Порядку залучення громадян до формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 10”;

1.3. у додатках 6 та 7 дату та номер у дужках вилучити.

 

2. Внести зміни до Положення про Громадську колегію при Державній податковій адміністрації України, затвердженого наказом ДПА України від 04.03.09 № 100, а саме:

у пункті 1.2 розділу 1 „Загальні положення” слова та цифри „Порядком проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 жовтня 2004 року № 1378”замінити на „Порядком залучення громадян до формування та реалізації державної політики”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 6 січня 2010 року № 10”.

 

3. Департаменту обліку та звітності Ніколайченко В.І. внести зміни до Реєстру звітів та зведених інформацій ДПА України, затвердженого наказом ДПА України від 15.01.04 №21 „Про затвердження Положення про порядок створення, супроводження та використання Бібліотеки звітів і зведених інформацій у державній податковій службі України” зі змінами та доповненнями.

 

4. Директору Департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Косарчуку В.П. оприлюднити наказ на офіційному веб-сайті ДПА України.

 

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Лекаря С.І.

 

 

Голова                                                                                                                            О.О. Папаіка

  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8