Вимоги до бюджетного кошторису

Внесено зміни до постанов КМУ від 28.02.02 р. № 228 "Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ" і від 12.01.11 р. № 18 "Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень та перерозподілу видатків бюджету".

Зокрема зазначено, що у процесі формування спецфонду проекту кошторису планування власних надходжень бюджетних установ здійснюється за групами та підгрупами, визначеними Бюджетним кодексом України, з урахуванням того, що показники власних надходжень формуються:

- за першою групою (надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством) - з урахуванням рівня їх фактичного виконання за останній звітний рік, а також очікуваного виконання таких показників за період, що передує планованому;

- за першою підгрупою другої групи (благодійні внески, гранти та дарунки) - на підставі договорів, календарних планів проведення централізованих заходів та інших документів, якими передбачено отримання таких внесків, грантів та дарунків;

- за третьою підгрупою другої групи (кошти, що отримують вищі та професійно-технічні навчальні заклади від розміщення на депозитах тимчасово вільних бюджетних коштів, отриманих за надання платних послуг, якщо таким закладам законом надано відповідне право) - за видами надходжень, які передбачається розміщувати на депозитах.

Постанова КМУ від 21.03.12 р. № 217 набуде чинності з дня опублікування.

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • Вимоги до бюджетного кошторису - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8