Змінено строки сплати єдиного внеску

Верховна Рада України ухвалила законопроект "Про внесення змін до статей 9 і 25 Закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Законодавчим актом встановлюється окремий порядок сплати єдиного внеску для платників, зазначених у пунктах 4 і 5 частини першої статті 4 цього закону. Зокрема, для фізичних осіб - підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, та членів сімей таких осіб, що беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, замість щомісячної плати пропонується сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа наступного місяця.

Законом також встановлено, що "платники єдиного внеску, зазначені у пункті 4 частини першої статті 4 цього Закону, зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний рік, до 10 лютого наступного року, крім фізичних осіб - підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, та членів сімей таких осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, які сплачують єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.

За матеріалами офіційного сайту ВР України.

Коллеги, если Вам понравился наш материал, поделитесь им в своих сетях и нажмите пожалуйста кнопку Фейсбук мне нравиться ! Заранее Спасибо!

  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №1
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №2
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №3
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №4
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №5
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №6
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №7
  • Змінено строки сплати єдиного внеску - Аудиторская фирма «Главбух-аудит» №8